Het laatste nieuws

Gelukkig mensen lezen en drinken koffie in Glamour

Geplaatst: 10-10-2013 | Permanente link

Gelukkige mensen lezen en drinken koffie van Agnès Martin-Lugand, dat sinds 21 september in de boekhandels ligt, staat in het tijdschrift Glamour:

 

Lees verder

Nieuw boekje van Daphne Deckers verschenen

Geplaatst: 29-07-2013 | Permanente link

Regelmatig seksen is goed voor de conditie van je hart. Je slaapt er beter van, je leeft langer en het schijnt zelfs effectief te zijn tegen hoofdpijn. Seks is goed voor je immuunsysteem, maar te véél seks schijnt dan weer nadelig te zijn voor je afweer. Maar wat is te veel? En valt slechte seks daar ook onder? Want daar kun je goed ziek van zijn.

Seks is een sensueel, stout, grappig en onthullend boekje waarin Daphne Deckers' mooiste stukken over seks zijn gebundeld. Leuk als geschenk of om lekker zelf te lezen.

Volg Daphne via https://www.facebook.com/daphnedeckerswelkom

Victoria Farkas maakt kans op de Crimezone debuutprijs!

Geplaatst: 22-07-2013 | Permanente link

Bitter van Victoria Farkas staat op de shortlist van de Crimezone debuutprijs 2013. Een tienkoppige jury zal een keuze maken over wie de aanmoedingsprijs in ontvangst mag nemen. De andere genomineerden zijn Arjen Lubach (IV), Thomas Olde Heuvelt (HEX), Peter van Beek (Drift) en Dennis Rijnvis (Savelsbos). Spannend dus! Crimezone schreef over Bitter: 'een gelaagde roman waarin moderne thema's vaardig zijn vermengd met onmiskenbare ingrediënten van de klassiek "whodunit"'. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 27 oktober.

Lees verder

Franse internethit verschijnt in september bij Mistral

Geplaatst: 09-07-2013 | Permanente link

In september verschijnt bij Mistral de titel Gelukkige mensen lezen en drinken koffie. Schrijfster Agnès Martin-Lugand kon geen uitgever vinden voor haar verhaal en besloot het daarom maar online beschikbaar te stellen. In drie maanden tijd werd haar werk maar liefst 10.000 keer gedownload. Inmiddels is haar werk in Frankrijk ook in boekvorm verschenen en is het aan negen landen verkocht. Lees hier ook een Vlaams artikel over de succesformule van Martin-Lugand.

http://www.knack.be/nieuws/boeken/nieuws/gelukkige-mensen-lezen-en-drinken-koffie-de-succesformule-van-agnes-martin-lugand/article-4000319795668.htm

Beishuizen werkt aan vervolg Wat doen we met Fred?

Geplaatst: 26-06-2013 | Permanente link

Tineke Beishuizen schrijft momenteel aan het afzonderlijk te lezen vervolg op het zeer succesvolle Wat doen we met Fred?, waarvan maar liefst 20.000 exemplaren werden verkocht. De vrouwen van Fred wordt weer net zo humoristisch en spannend als het eerste deel en zal in april 2014 verschijnen.

De nieuwe aanbieding staat online

Geplaatst: 20-06-2013 | Permanente link

Dit najaar komt Mistral met een bescheiden, maar gevarieerd aanbod aan titels. Een mix van vaste Mistralauteurs, talenten van over de grens en een veelbelovende Nederlandse debutante. Nieuwsgierig? Ga naar: http://uitgeverijmistral.nl/najaar/

Bitter goed ontvangen in de media

Geplaatst: 19-06-2013 | Permanente link

Op Crimezone wordt Victoria Farkas' whodunit Bitter gepitcht als 'Baantjer meets Saskia Noort meets Agatha Christie'. Eerder werd het thrillerdebuut op Trefplaats al omschreven als 'een lekker lezend eerste deel van een hopelijk langlopende serie'. Lezen dus!  

Lees verder

Over Mistral

Uitgeverij Mistral heeft een zeer gevarieerd aanbod van fictie en een bonte mix van schrijvers. Wat onze mooie boeken kenmerkt, is dat het goed vertelde, goed geschreven verhalen zijn. Het kan een meeslepende familiegeschiedenis zijn, maar ook een klassieke whodunnit, filmische comedy of literaire roman. Bestsellerauteurs als Daphne Deckers, Victoria Farkas, Tineke Beishuizen en Patricia Snel geven het Nederlandse fonds van Mistral een sterk karakter. Daarnaast zoeken we ver over de landsgrenzen naar goede vertellers met verhalen die je raken. De boeken van Kathryn Stockett, Edmund de Waal en David R. Gillham zijn stuk voor stuk boeken die waarmaken waar wij in geloven: kwaliteit van begin tot eind.
Lees verder

Volg Mistral

Uitgeverij Mistral is ook te volgen op de volgende social media.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter